Mediabureau One4Media
Media Bureau


Alles weten over de beste mediastrategie?

Wat is de beste mediastrategie?

De beste mediastrategie is de optimale media- en middelenkeuze, gebaseerd op doelstellingen van de desbetreffende adverteerder. Hierbij dient rekening gehouden te worden met het budget van de adverteerder, de doelgroep van de adverteerder, media-inzet van de concurrentie etc. etc. Daarnaast spelen timing en budgetverdeling over de media en middelen een grote rol. Om een optimale mediastrategie in te zetten is een mediastrateeg van groot belang.

Mediabureau One4media kan dit vanuit de enorme media-ervaring uitstekend voor u verzorgen; Van mediastrategie naar (zeer scherpe) media-inkoop, mediaplanning en foutloze uitvoering. One4media heeft hier 25 jaar ervaring mee en kan u op heel korte termijn van een uitstekende mediastrategie voorzien. Bel: 0181-484393 of gebruik de contactknop links en u heeft direct contact met onze mediastrateeg!
 

"Mediabureau One4Media maakt het waar!"


"Waar het allemaal om draait: contacten creëren, want dat is de basis van contracten. Bereiken is een, maar beraken de “name of the game”. Dat doe je met EQ en IQ. Teun is wat dat betreft een mediamiek gevoelsmens. Doe er uw voordeel mee... Want met Teun en zijn collega’s krijg je nog meer berakend bereik. 100 % sure.

René Boender
Brain agent & auteur Great to Cool / Generatie Z / Cool is hot

Dagblad: Telegraaf Buitenreclame: JC Decaux Televisie: Nederland1 Zoekmachine: Google Radio: Q-Music Televisie: Nederland2 Dagblad: Algemeen Dagblad Social media: Facebook Televisie: Nederland3 Buitenreclame: Interbest Televisie: RTL4 Radio: Radio 538 Televisie: SBS6 Adverteren: VI Video: Youtube Adverteren: Centercom